Het cyber security diner: Gevaren loeren niet alleen
Uw IT security op de korrel

21 maart 2018 |17:30 uur | Yanmar stadion, Almere

Tijdens dit Executive Cyber Security Diner nemen wij u onder leiding van Peter R. de Vries en Chris van 't Hof mee in de wereld van de "cyber intriges". De mogelijkheden die op deze avond worden getoond zullen u de kans bieden om efficiënte maatregelen te treffen aangaande uw eigen cyber security.

Hoe verhoogt uw de cyber security binnen uw organisatie?

Dit gaat u zien tijdens dit bijzondere diner dat op 21 maart aanstaande zal plaatsvinden. Samen met diverse topfunctionarissen uit het bedrijfsleven wordt u voorzien van tips en praktische inzichten. Wij beloven dan ook dat u na afloop met nieuw inzicht en vol inspiratie naar huis zal gaan.

De toenemende digitalisering, waar ook uw organisatie mee te maken heeft, zien wij niet als bedreiging maar juist als een kans! Naast Peter R. de Vries en Chris van 't Hof zullen er nog meer inspiratoren aanwezig zijn.

De kosten van dit event bedragen all-in € 275,- ex btw.

Het programma:

17:30 Inloop en registratie
18:15 - 19:00 Stage 1: De case, inzicht in een "cyber attack".
19:15 - 19.45 Stage 2: In actie, wat zijn de acties en hoe gaan we het oplossen?
20:00 - 20:30 Stage 3: De finale, hoe zal deze case aflopen en wat zijn de learnings?
20:30 - 21:00 Wrap-up met Q&A
21:00 - 21:30 Borrel

Uw partners

  •  

Biografie sprekers

Peter R. de Vries is al decennia lang Nederlands meest bekende misdaadverslaggever en heeft zich tevens ontwikkeld tot een tv-persoonlijkheid die volop deelneemt aan het maatschappelijk debat. 
Sinds De Vries in 2012 met zijn misdaadprogramma is gestopt geeft hij o.a. lezingen en wordt hij regelmatig om een second opinion gevraagd in misdaaddossiers waar cybercriminaliteit een deel van uitmaakt.

Chris van 't Hof is internetsocioloog, schrijver en presentator. Ingewikkelde zaken in wetenschap en technologie leuk maken, dat is zijn ambitie. Met een opleiding in elektrotechniek en sociologie heeft hij veel onderzoek gedaan naar maatschappelijke vraagstukken rondom ICT-gebruik. In 2015 publiceerde hij zijn achtste boek: "Helpende hackers". Daarnaast leidt hij nu vaak congressen in de veiligheidssector.

Locatie Cyber Security Diner

Adresgegevens:

Yanmar stadion
Competitieweg 20
1318 EA Almere

Ultimum, we live it